Cultivatori de EMOȚII

Lavanda DiMaria

Mica noastră afacere de familie, plantația de lavandă, a luat naștere din anul 2014, din iubirea și respectul față de natură !

Treptat am reușit să ne dezvoltăm armonios alături de clienții noștri, cu care am împărtășit frumusețea și beneficiile acestei plante minunate, lavanda.

Întreaga noastră plantație poate fi vizitată de iubitorii de lavandă, în fiecare an, în lunile de vară, respectiv iunie-iulie.

Ce vă putem oferim din producția de lavandă:

  • Uleiuri esențiale, pure și naturale
  • Apă florală
  • Aranjamente, decorațiuni din lavandă
  • Flori de lavandă, proaspete și uscate
  • Butași de Lavandă Angustifolia True
    (pentru colaboratori oferim consultanță gratuită, dar și posibilitatea prelucrării producției și achiziționării uleiului esențial obținut)

Lavanda Di Maria este plantatia noastra de lavanda, nascuta din respectul pentru pamant si dragostea de frumos.

Lavender Truck

Începând cu luna februarie a anului 2020, lavanda noastră poate călători la diverse evenimente naționale cât și internaționale, cu ajutorul mașinuței Lavander Truck. Reușim astfel să ajutăm fizic la promovarea Produselor Lavanda DiMaria oriunde avem ocazia.

Descoperă produsele 100% Naturale

Din propria noastră cultură

cream
PRODUSE COSMETICE

Produsele de îngrijire personală - diMaria, au la bază ulei esențial pur și apă florală, de lavandă, pentru o acțiune benefică asupra pielii dar și asupra minții și a sufletului.

teddy-bear
FIGURINE ȘI PERNE

Creativitatea de a realiza produse handmade nu ne-a lăsat în pace. Astfel au luat naștere aceste decorațiuni simpatice din flori de lavandă.

plant
PLANTE VII SAU USCATE

Am cules florile de lavandă și le-am pus la uscat pentru tine, iar pentru cei care doresc o colaborare oferim butași de Lavandula Angustifolia True, certificați ecologic.