Selectează o Pagină

Despre Noi

Lavanda Di Maria este plantatia noastra de lavanda, nascuta din respectul pentru pamant si dragostea de frumos. Am inceput in 2014 ca o mica afacere de familie si ne dezvoltam frumos, bucurandu-ne de natura si impartasind clientilor nostri frumusetea si beneficiile acestei plante minunate, lavanda.

Suntem certificati ecologic, intreaga productie este prelucrata cu propria unitate de distilare, produsele obtinute fiind 100 % naturale.

Testimoniale Lavanda Di Maria

Multumim mult pentru ajutorul acordat. Oameni de milioane si profesionisti desavarsiti. Recomand cu incredere serviciile lor si cu mare bucurie ma declar multumit la maxim de tot ceea ce au oferit oamenii acestia.

Csifo Ferencz

Ieri, Duminica, am fost din nou la “Lavanda Di Maria” si, spre norocul nostru, erau acolo si tinerii proprietari; asa ca am putut intra in superbul lan de lavanda, am facut si fotografii. Ne-am bucurat nespus, mai ales ca e un loc de unde n-ai pleca: liniste, aer curat si bogat inmiresmat cu minunata lavanda -aurul violet, simbol al tandretei, fara de care parfumurile n-ar exista. Ma bucura nespus initiativa acestor tineri si-i felicit din tot sufletul pt aceasta realizare. Mai mentionez ca beneficiez si de minunatele produse ale “Lavandei Di Maria”: flori in buchet, care improspateaza camera in care le pui; saculete cu flori de pus peste tot pe unde vrei sa simtiti placutul miros; flori la kg, din care poti confectiona singur saculete, pernite (tocmai bune pt insomnii!); apa de lavanda un puternic dezinfectant, ce se poate folosi si ca deodorant si nu in ultimul rand uleiul esential cu multime de utilizari si beneficii pt sanatate si cosmetica. Toate testate! Recomand cu placere aceste produse! Recomand cu placere si o vizita la lanul cu lavanda, unde te poti curati fizic si sufleteste si te poti incarca cu energie pt mult, mult timp! Sa nu mai vorbesc de priveliste – movul cu verdele din jur … sanatate curata! Si nu e nici departe de Tarnaveni, se poate merge si pe jos! Tinerii proprietari, frumosi, amabili, prietenosi …. Ce sa mai spun …mi-a placut nespus totul, atat mie, cat si nepotilor, care in drumul lor spre Cluj au facut un popas aici. Felicitari din nou!

Florentina Grecu

Un loc minunat, oameni deosebiți..ne vom întoarce cu siguranța!!❤️🙏🏻

Felicia Sandor

Este un loc mirific si o cultura magica. Atmosfera de Provence.

Monica Papara

Oameni de treaba.
O cultura de lavanda minunata..

Alex Latcu

Un loc minunat

Mada Radu

Recomand lavanda ,mirosul ei fermecator.

Vă recomand lavandă și produsele fabricate cu această plantă , că omul o cultivă pentru farmecul mirosului pe care-l deține cât și culoarea .

Stamate Claudia Otilia